Het heeft ongeveer een etmaal geduurd vooraleer de tijd en de juiste woorden werden gevonden om de knalprestatie van NLSV op het BK Afstanden 2017 van afgelopen weekend in Eindhoven te omschrijven. Was het nu een "Vier op een Rij" of was het een "Royal Flush" of was het nog iets anders ?

Met Elien Schildermans, Jonathan Schildermans, Jelena Peeters en Jordan McMillen scoorden we niet alleen een "Vier op een Rij" met Belgische Kampioenen in de 4 categorieën maar ook op alle 11 verreden afstanden.
Met Jonathan Schildermans, Jarno Schellekens en Gijs Luijten lukten we zelfs een "Royal Flush" met goud, zilver en brons op de 3 afstanden bij de jongens junioren.

Er werd hard gereden en gestreden, iedere honderdste van een seconde telde. Gijs weet er alles over te vertellen.

Hoeveel PR's er werden gereden, moeten jullie maar zelf gaan tellen. Vele tevreden gezichten met de prestaties en de vooruitgang die werd geboekt.

Klik hier voor de volledige uitslagen.

Dank aan alle supporters die voor een keitoffe ambiance zorgden en dank aan alle vrijwilligers die een helpende hand toestaken bij de organisatie of jurering.

Jelena Peeters is vandaag reeds vertrokken naar Berlijn waar ze over 2 weken zal deelnemen aan WC5. Nadien reist ze door naar Korea voor het WK Afstanden 2017.
Jordan McMillen is teruggekeerd naar Inzell maar wordt op woensdag opgepikt om samen met Jonathan Schildermans en Jarno Schellekens deel te nemen aan JWC2 in Collalbo. Aansluitend zal Jordan Jelena vervoegen in Berlijn om voor het eerst deel te nemen aan een wereldbeker op het hoogste niveau.

Veel succes gewenst voor onze toppers in Collalbo, Berlijn en Gangneung !